torstai 6. kesäkuuta 2013

Raikas minttu - raparperijuoma

Raikasta hellejuomaa,
vassokuu!
 
 
3 litraa raparperia paloina
3 litraa kiehuvaa vettä
2 dl sokeria
2 punttia minttua
 
Kaada kiehuva vesi muiden aineiden päälle
ja anna maustua yön yli.
Tarjoa jääpaloilla viilennettynä.
 
Minun makuuni ihanan raikas...
 
(Ohje oli uudessa Kotivinkissä
1 l raparperia
1 l kiehuvaa verttä
2 dl sokeria
minttua)


5 kommenttia:

  1. Tätä pitäisikin kokeilla, kun yleensä tulee tehtyä raparperitorttua.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen lämpimästi! Eiku viileästi ;)
    Kirpeä raikkaus... Hyvää!

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa niin helpolta, että minäkin voisin kokeilla!

    VastaaPoista
  4. Tämä on niin vaivaton resepti, että jopa meikäläinen jaksoi vääntää tämän illalla ;)

    VastaaPoista