sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Poropizzaset & pukin odotusta...

Lunta! Paljon lunta!
 
Lapin lumo inspiroi iltapalapizzareseptin,
jonka kehtaa jakaa teillekin...
 
 
Poropizzaset
 
Pohja:
 
Kurkelan Tilan Kaurarieskasia
 
Täyte:
 
Dolmion luomu bolognese-kastiketta
Turunmaa-juustoa
kylmäsavupororouhetta
suolakurkkua
puolukkahilloa
 
 
Sivele rieskalle tomaattikastiketta. Höylää kolme siivua juustoa per rieskaneliö.
Ripottele päälle kylmäsavupororouhetta ja suolakurkkuviipale.
Paista 225c kunnes juusto sulaa.
Lämpimän pizzasen päälle lusikallinen puolukkahilloa
ja ääntä kohti.
 
Oi joi joi.
 
Testiryhmäkin puhkesi vuolaisiin suitsutuksiin
(paitsi Pikku Herra, joka tilasi "pelkkää lieskaa ja voita").
 
Kaksi yötä ja pukki täyttää nämä reet.
Pukilla alkoi olla homma pulkassa aattoiltaa varten.
Käytiin tarkistamassa pukin luona,
että Pikku Herran kirje oli varmasti tullut perille.
Olihan se, mutta vielä pitäisi jaksaa olla kaksi iltaa kiltisti...
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Rieska on varmasti hyvä vaihtoehto pohjaksi. Tuli vesi kielellä tuosta kuvasta! Nautinnollista joulua sinne hankien keskelle. Ohutkin lumipeite olisi tervetullut, mutta haaveeksi taitaa jäädä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ollaan täällä yhtä ihastuksissaan nietoksista kuin ulkomaalalsiet turistit ;D

      Poista