sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Zum Beispielin jouluterassi

Terassikausi ei rajoitu Porvoossa kesään.
Zum Beispielin jouluterassilla
saa nauttia hehkuviiniä
mausteenaan mantelit, rusinat ja vanhan kaupungin henki...
 
 


10 kommenttia:

 1. Zum Beispielen talviterassi on kyllä kiva idea :). Toistaiseksi olen kävellyt vain ohi, mutta ajattelin ennen joulua kuitenkin käydä yhden glögin juomassa. Ja käydä siellä sisäkahvilassakin, kun sekin on jäänyt! Sisältä se näyttää niin kivalta, varsinkin se takaosa, jossa iso kaappi, pitää päästä kurkkaamaan hienoa sisustusta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisällä on ihana parkkeerata Välikadun puoleisten ikkunoiden ääreen ja ihmetellä ihmisvilinää kera kahvin. Ja listalta löytyy vaikka ja mitä...
   Viime vuonna avattu glögikioski Raatihuoneen kulmauksella tuli paikalle kuin tilauksesta, mutta on harmillisen harvoin auki = ei koskaan, kun kohmeinen kroppani kaipaisi lämmintä glögiä. Onneksi muutkin ovat hoksanneet hyvän idean... ;)

   Poista
 2. Hienoa sinnikkyyttä pitää talviterasseja. Lämmintä päälle vaan, niin eiköhän tarkene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkenee, tarkenee! Eikös jouluostokset usein ole niin kuumaa puuhaa, että tämähän on vain kaivattua vilvoittelua... ;)
   Toinen vanhan kaupungin glögikioski sijaitsee Välikatua Raatihuoneentorille päin, Timbaalin ja Raatihuoneen välissä. Tuo Hommanäsin kartanon glögikioski on suloinen ja viime talvena varsinkin japanilaisturistien suuri ihmetyksen aihe. Hulluja ne suomalaiset ;)

   Poista
 3. Ompas ihanan näköinen jouluterassi!:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. JEEE! Suomalaiset jörrikät enemmän ulos ihmisten ilmoille! ;)

   Poista