perjantai 17. tammikuuta 2014

Porkkanakuuri porvoolaisittain

Muistattekos, kun oli muotijuttu
olla porkkanakuurilla keväisin,
ennen kesää,
jotta kesällä rusketus olisi kauniimpi?
 
Itse kuulun ihotyyppiryhmään,
jonka väritys auringossa on ainoastaan
kaksivaiheinen:
valkoinen kuin lumi
tai
punainen kuin keitetty katkarapu.
 
Tasaista rusketusta en siis lupaa,
mutta allekirjoittaneen porkkanakuuria
on ainakin helppoa noudattaa...
 
Vaihe 1.
 
Valmistetaan kattilallinen samettista bataatti-porkkanakeittoa
tuplamäärällä sulatejuustoa.
 
 
Vaihe 2.
 
Parkkeerataan pehva Rongon sohvalle
ja tilataan suuri siivu porkkanakakkua.
 
 
Sitä rusketusta en takaa,
mutta hitsi kun tulee hyvä mieli...


8 kommenttia:

  1. Vaiheen kaksi toteutin juuri eilen :) (tosin sohvalle en päässyt). Vaihe yksikin on varmasti kokeilemisen arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen tunnustuksen. Porkkanakakku-keikan lisäksi on tällä viikolla tehty New York cheese cake-keikka Rongoon... Mutta kattilallinen sosekeittoa jääkaapissa tasapainottaa kummasti omaatuntoa... ;)

      Poista
  2. ♥vau, näyttää niin ihanilta! harmi, kun mulla on porkkana-allergia....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä käytät vaihtoehtokuurina punajuurta! Borssia ja punajuurikakkua! :) (tuleekohan siitä kuurista vaaleanpunaiseksi???)

      Poista
  3. Taivaalliset evväät...Kävin muutes tässä torstaina kattomassa Ei kiitos ja olipas pitkästä aikaa elokuva joka oikiasti viihytti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan sua täysin: kyllä muuten viihdytti! ;)

      Kotimaisella elokuvalla menee muutenkin aika hyvin: Oscar-ehdokkuus lyhytelokuvasta, huippua! Go Suomi-filmi, go!

      Poista
  4. Molemmat on hyviä... :) No, varsinkin tuo porkkanakakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitä on kumman hyveellinen olo syötyään PORKKANAkakkua, KESÄKURPITSAkakkua, PUNAJUURIkakkua tai MANSIKKAkakkua puhumattakaan MUSTIKKApiirakasta. Superfoodeja... ;)

      Poista